Proef de sfeer van Turkije

Turkije
Turkse Rivièra

Bij de Turkse Rivièra denk je al snel aan Antalya. Dit is grotendeels terecht, want Antalya is het toeristische centrum van Turkije. Maar andere plaatsen aan deze lange kuststrook zijn zeer de moeite waard voor personen die een wat rustigere vakantiebestemming zoeken.

Köprülücanyon is een nationaal park. De onderwaterwereld aan de Turkse Rivièra is schitterend. Als je geen duikervaring hebt zijn er vele duikscholen die u op weg kunnen helpen. Als je iets minder avontuurlijk bent ingesteld is het een aanrader om een (meerdaagse) boottocht te maken. Vanuit Mersin kun je de boot nemen naar bijvoorbeeld Noord- Cyprus. Mersin ligt in het oosten van de Turkse Rivièra. In de oostelijke Rivièra ligt ook het stadje Taurus, de geboorteplaats van Paulus.

Voor iedere leeftijd is er genoeg te doen! Het bergachtige achterland herbergt mooie natuur en uitgestrekte bossen. Er zijn verschillende nationale parken waar je heerlijk kunt wandelen of andere activiteiten als mountainbiken en klimmen kunt beoefenen.

Accommodaties Turkse Rivièra

Lara Hotel

Lara Hotel nodigt u uit om een geweldige vakantie te beleven in Antalya.

Hotel Villa Lapin

Villa Lapin is een klein en intiem hotel met 6 kamers, gelegen aan de helderblauwe Manavgat rivier net buiten Manavgat stad.

Hotel Asdem Park

Hotel Asdem Park is gelegen in het centrum van Kemer op 100m van het strand.